Runners running for cancer research

The wibbly wobbly wonders

Please donate what you can or join the wibbly wobbly wonders!

Our aim is to raise funds and awareness to assist cancer research!

The team page is open to anyone who wants to contribute no matter what the distance is!

So far our team have signed in for the following events 

  • Dwars door dongen 11th june 2016 (Conor)
  • Zwolle half marathon 11th June 2016 (Martin)
  • Vakantieloop 11th August 2016 (Conor)
  • Tilburg ten miles 4th september 2016 (Conor & Anouk)
  • Dam tot Damloop, 18th september (Martin)
  • TCS Amsterdam marathon October 16th 2016 (Conor)

Read the interview with Conorthe interview with Anouk & the Interview with Martin learn more about this running team.

Wil je net als de wibbly wobbly wonders in het shirt van de Maag Lever Darm Stichting rennen? Sluit je dan aan bij dit team en ontvang het shirt cadeau! Neem contact op met Liselotte(liselottedewitte@mlds.nl) voor meer informatie.

400
04/10/2016
12:17

syncreon Netherlands BV

View all
  View all
13/09/2016 | 13:21

Veel kilometers maken voor de Maag Lever Darm Stichting

  Veel kilometers maken voor de Maag Lever Darm Stichting 25 augustus 2016 08:00   Martin Halfwerk (37) rent mee met Conor’s team “The wibbly wobbly wonders rennen voor kankeronderzoek”. Dit team zet zich met hardlopen in voor de Maag Lever Darm Stichting. Ieder teamlid heeft zijn eigen reden om mee te rennen. Martin rent voor zijn vrouw die de chronische darmziekte colitis ulcerosa heeft. Martin is getrouwd, heeft 2 dochters én 2 bonuskinderen en is stratenmaker van beroep. Naast fitness is hardlopen voor Martin zijn passie, sport en hobby. En sinds kort ook voor hem een manier om mensen met een darmziekte te steunen.  Hoe meer kilometers, hoe beter Op 4 september doet hij mee met een bijzonder evenement: de Afsluitdijk Open. Voor het eerst in de geschiedenis gaat de Afsluitdijk open voor duizenden hardlopers en wordt de dijk afgesloten voor al het verkeer. Martin loopt de Hele Afsluitdijk, een afstand van 32,8 km, van Den Oever naar Zurich. Een behoorlijke afstand en dat sluit goed aan bij Martins missie: veel kilometers maken in het hardloopshirt van de Maag Lever Darm Stichting. Op 18 september volgt de Dam tot Damloop, samen met het team Darmlopers 2016. “Een super idee om mensen met deze ziekte te ondersteunen”, aldus Martin. De Maag Lever Darm Stichting doet voor het eerst met een team mee met de Dam tot Damloop. Tien lopers komen op deze manier in actie voor meer onderzoek naar spijsverteringsziekten. Hiermee eindigt het rijtje evenementen nog niet. De Strongmanrun in Nijverdal op 4 september (21 km),  Mudmasters in Biddinghuizen op 24 september (42 km) en de NK Duinentrail in Schoorl op 30 oktober (37 km). staan ook nog op de kalender voor dit jaar. Kortom, genoeg kilometers om de Maag Lever Darm Stichting onder de aandacht te brengen.

A healthy digestive system is vital. It can be your best friend, or your worst enemy. Your digestive system can give you strength and energy, but it can also hinder you, make you housebound, or even kill you. The Stomach Liver Bowel Foundation (Maag Lever Darm Stichting) supports over two million people with digestive diseases, by funding research and providing information. Together, we fight for a healthy digestive system for everyone.