F
Fit4all darmkankervrij!

Fit4all voor een darmkankervrij leven

Welkom op de actiepagina van Fit4all voor de Maag Lever Darm Stichting! Je kunt hier je donatie geven om bij te dragen aan onze actie voor de Maag Lever Darm Stichting. Wij volgen hiermee de actie van Wim de Gier. Wim is bij ons in training om fit te worden voor recordpoging die hij gaat doen voor dit goede doel. Lees meer informatie over de actie van Wim op zijn eigen website https://60sprongen.nl  De actie van Wim vinden wij ontzettend mooi en wij willen hem daar graag bij helpen! Dit gaan wij doen aan de hand van een loterij en een sportmarathon.
 
Maak kans op een tandemsprong
Jij kunt jouw bijdrage leveren aan onze actie door een donatie te doen! Bij het doen van een donatie kun je deelnemen de loterij. Je maakt hiermee, naast dat je een bijdrage levert voor het goede doel, kans op een tandemsprong of andere toffe prijzen.
 
Dit is hoe de loterij werkt
Bij elke 10 euro die je doneert, kun je een lot krijgen voor de loterij. Als je een donatie hebt gedaan, kun je je lot(en) fysiek ophalen bij Fit4all op vertoon van je donatiebewijs verkregen via de mail. Dit kan VANAF dinsdag 16 mei iedere dinsdag tussen 08.30-20.30 uur en iedere donderdag tussen 08.30-16.30 uur. Op je gekregen lot(en) vul je je gegevens in. Vervolgens gaat je lot in de bak en op de dag van de sportmarathon worden de lootjes getrokken. De sportmarathon vindt plaats op 10 juni van 08.00-12.00 uur. Zorg er voor die je hiervoor je lot(en) hebt opgehaald om deel te kunnen nemen aan de loterij. Lees hieronder meer over de sportmarathon.
 
Daag jezelf fysiek uit
Mocht je naast de loterij jezelf, net als Wim, fysiek willen uitdagen? Doen dan mee met onze sportmarathon. Deze vindt plaats op zaterdag 10 juni van 08.00-12.00 uur. De sportmarathon zal bestaan uit cross-core lessen, dit zijn circuittraining die in het thema zullen staan van de actie van Wim. Daarnaast wordt er ook een spinning-marathon gehouden. WIl je hier aan meedoen? Schrijf je dan in via deze link: Fit4all | Extra's (opencontrolplus.com) Hetgeen dat wij voor deelname vragen, is een donatie van 10 euro per uur dat je mee sport.

Team Fit4all

200
19/06/2023
07:11

Anonymous

View all

A healthy digestive system is vital. It can be your best friend, or your worst enemy. Your digestive system can give you strength and energy, but it can also hinder you, make you housebound, or even kill you. The Stomach Liver Bowel Foundation (Maag Lever Darm Stichting) supports over two million people with digestive diseases, by funding research and providing information. Together, we fight for a healthy digestive system for everyone.