Jacquelien Verwest

Kattenmandjes voor de strijd tegen de ziekte van Crohn

Ik ben Jacquelien van Slochteren-Verwest, 36 jaar en moeder van 2 jongens. 5 jaar geleden is na 10 jaar onderzoeken en veel ziek zijn de diagnose Crohn vastgesteld.. vanaf dat moment ging het helaas steeds slechter met mij. Veel opnames en 3 jaar lang prednison hebben ervoor gezorgd dat ik in een isolement kwam.

Ik moest een hobby hebben die ik overal kon doen, in het ziekenhuis of thuis in bed. Toen kwam ik in aanraking met haken en vond dit best leuk.. na het maken van een deken, sprei, kussens en onderzetters kreeg ik het idee een kattenmandje voor mijn kat te maken.

Hierop kreeg ik zoveel leuke reacties, dat ik er nog meer gemaakt heb.. en toen werd het idee geboren: ik ging de mandjes verkopen en de opbrengst doneren voor onderzoek naar crohn. Dit omdat ik nu aan de vedoluzimab zit en enkel nog stalera heb als alternatief en dat is uiteraard geen fijn vooruitzicht.

Inmiddels heb ik al €250 euro opgehaald maar uiteraard wil ik nog veel meer ophalen voor dit onwijs belangrijke doel. Wil je ook een mandje kopen, kijk dan op mijn eigen fb pagina 

50
17/01/2020
23:27

Jacquelien

View all

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more

A healthy digestive system is vital. It can be your best friend, or your worst enemy. Your digestive system can give you strength and energy, but it can also hinder you, make you housebound, or even kill you. The Stomach Liver Bowel Foundation (Maag Lever Darm Stichting) supports over two million people with digestive diseases, by funding research and providing information. Together, we fight for a healthy digestive system for everyone.