F
Freek Baart

Les feuilles mortes (Voor Frans)

Update (18-05)

Wat mooi om te zien hoe snel het streefbedrag is gehaald! Ontzettend bedankt voor iedereen die al heeft gedoneerd! Maar zo snel zijn jullie natuurlijk niet van mij af (geen verrassing voor de mensen die mij een beetje kennen..), dus ik heb het streefbedrag iets verhoogd. Help mee om het totaal te halen en steun Wim en mij!

-----------------------


Ook ik ben recent mijn vader verloren aan darmkanker. Veel te jong en veel te snel. Toen ik hiervan hoorde heb ik direct besloten om mee te springen.

 

Tijdens het traject van mijn vader werd in de eerste instantie, na chemo, bestraling en operatie, gedacht dat hij schoon was. Na een paar maanden bleek het alleen weer terug te zijn en was behandeling niet meer mogelijk. Twee maanden later is hij overleden. Hieruit blijkt wel hoe hard het nodig is om meer onderzoek te doen naar behandeling.

 

Wil je mij helpen? Met een donatie steun je mijn actie en het werk van de Maag Lever Darm Stichting. Elke bijdrage telt!

10
14/10/2023
11:22

Anonymous

View all

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more

A healthy digestive system is vital. It can be your best friend, or your worst enemy. Your digestive system can give you strength and energy, but it can also hinder you, make you housebound, or even kill you. The Stomach Liver Bowel Foundation (Maag Lever Darm Stichting) supports over two million people with digestive diseases, by funding research and providing information. Together, we fight for a healthy digestive system for everyone.