Sha'uri Runs For Charity!

Dit is de actie van Sha'uri Correa
van totaal € 500 (110%)

Hi! Mijn naam is Sha’uri Correa en ik ben 20 jaar. Ik ben een student aan de Rotterdam Business School, ik werk als merkambassadeur en ik dans in mijn vrije tijd.

Ik ben deze actie begonnen omdat ik als geen ander weet hoe erg het kan zijn om een buikziekte te hebben. In 2014 werd er geconstateerd dat ik een chronische darm ziekte heb, dat ziekte van Crohn heet. Daarna volgde er vele bezoeken aan de specialist in het ziekenhuis, bloedafnames en zelfs dagen aan het infuus in het ziekenhuis. Ook al is het niet aan me te zien, heb ik er dagelijks moeite mee. Vooral omdat ik kan niet meer zo actief kan zijn zoals ik voor de ziekte was. Omdat de ziekte van Crohn niet te genezen is zal ik er mee moeten leren leven.

Ik heb in de laatste twee jaren gemerkt dat niet veel mensen in mijn omgeving weten wat de ziekte van Crohn nou eigenlijk is en wat het ziektebeeld inhoud. En omdat je het vaak niet aan iemand kan zien, hebben mensen vaak niet door wat de ernst van de ziekte is.

Om meer awareness te creëren voor de ziekte van Crohn maar voor ook andere maag-, lever- en darmziekten en om onderzoek te steunen ga ik op 16 juli, 5 kilometer rennen bij de Color Your Life Run in Bergen op Zoom. En ik ga proberen om tot 17 juli 500+ euro in te zamelen voor de Maag-, Lever- en darm stichting (MLDS).

Steun mij en 2 miljoen andere buik patiënten in Nederland door geld te doneren! Het maakt niks uit hoe groot je donatie is, alles is welkom! Dankjewel!!

Liefs,

Sha’uri

Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren