Krukeltoer rijdt voor MLD

Dit is de actie van Piet Allewijn
van totaal € 1.000 (200%)

Op vrijdag 27 april 2018, Koningsdag, rijden we voor de 23ste keer weer met zoveel mogelijk motorliefhebbers de Krukeltoer. Doe je ook mee? Door je in te schrijven voor de Krukeltoer geef je meteen een donatie aan de Maag Lever Darm Stichting (MLDS). Het is onze bedoeling om zoveel mogelijk geld op te halen voor deze stichting, want geld is hard nodig voor onderzoek naar maag-, lever- en darmziekten!

Persoonlijk heb ik ervaren hoe belangrijk onderzoek is. Ik wil dan ook graag samen met ProMotorZeeland en jullie helpen met het ophalen van zoveel mogelijk geld! Ik hoop dat op 27 april zoveel mogelijk motorrijders naar Zeeland komen om samen met mij een prachtige toertocht te rijden, maar natuurlijk ook omdat we op die manier een mooi bedrag kunnen overmaken aan de Maag Lever Darm Stichting.

Wil je meer weten over het werk van de Maag Lever Darm Stichting? Check dan hun website www.mlds.nl 

De rit start ( €7.50 per motor + opzittende € 2.50) bij Eeterij De Viskêête aan de jachthaven in Yerseke. De rondrit zal door Zeeuws Vlaanderen gaan en is 200 Km lang. Je kan mee rijden in een groep of de rit wordt bij inschrijven op GPS op je navigatie gezet.

Ik hoop je te zien op 27 april! 

Afgesloten Je kunt niet meer doneren