Kattenmandjes voor de strijd tegen de ziekte van Crohn

Dit is de actie van Jacquelien Verwest
van totaal € 100 (60%)

Ik ben Jacquelien van Slochteren-Verwest, 36 jaar en moeder van 2 jongens. 5 jaar geleden is na 10 jaar onderzoeken en veel ziek zijn de diagnose Crohn vastgesteld.. vanaf dat moment ging het helaas steeds slechter met mij. Veel opnames en 3 jaar lang prednison hebben ervoor gezorgd dat ik in een isolement kwam.

Ik moest een hobby hebben die ik overal kon doen, in het ziekenhuis of thuis in bed. Toen kwam ik in aanraking met haken en vond dit best leuk.. na het maken van een deken, sprei, kussens en onderzetters kreeg ik het idee een kattenmandje voor mijn kat te maken.

Hierop kreeg ik zoveel leuke reacties, dat ik er nog meer gemaakt heb.. en toen werd het idee geboren: ik ging de mandjes verkopen en de opbrengst doneren voor onderzoek naar crohn. Dit omdat ik nu aan de vedoluzimab zit en enkel nog stalera heb als alternatief en dat is uiteraard geen fijn vooruitzicht.

Inmiddels heb ik al €250 euro opgehaald maar uiteraard wil ik nog veel meer ophalen voor dit onwijs belangrijke doel. Wil je ook een mandje kopen, kijk dan op mijn eigen fb pagina