Kaartjes actie voor de MLDS

Dit is de actie van Irma Buwalda
van totaal € 250 (75%)

Mijn naam is Irma en ik ben 23 jaar. Sinds 2011 heb ik de ziekte van Crohn. Dit is een auto immuunziekte. Dit heeft als gevolg o.a. chronische darmontstekingen, problemen met de gewrichten en ernstige vermoeidheid. Elk jaar komen er ongeveer 1000 nieuwe patiënten met de ziekte van Crohn bij. Waaronder ook jonge kinderen. Helaas is de oorzaak van deze ziekte nog niet bekend en de behandelmethodes zijn beperkt. Wanneer de medicatie niet werkt is de enige oplossing opereren, en ook dit is niet altijd voldoende. Vooral voor jonge kinderen zijn de behandelmethodes heel erg ingrijpend.

Ik wil hiervoor geld inzamelen zodat er meer onderzoek gedaan kan worden naar deze ziekte en hopelijk de medicatie en behandelingen in de toekomst verbeteren.

Ik verkoop setjes met 5 verschillende ansichtkaarten voor 5 euro. Op elke kaart staat een illustratie gedrukt die ik zelf gemaakt heb. De winst van deze setjes kaarten doneer ik aan de Maag Lever Darm Stichting (https://www.mlds.nl). Zij faciliteren onder andere onderzoek naar deze ziekte in de hoop de kwaliteit van leven voor patiënten te kunnen verbeteren. Hieronder kun je zien hoe de kaarten er uit zien. Van elk krijg je 1 in een set.

Bestellen gaat als volgt:

1. stuur mij een privé bericht via mijn Facebook pagina (facebook.com/irmabuwaldaillustraties/) of mail mij naar kaartjesactie@gmail.com, met hierin jouw adres en het aantal setjes kaarten dat je wilt bestellen
2. dan geef ik het bankrekeningnummer door
3. nadat ik jouw betaling heb ontvangen stuur ik de kaarten zo spoedig mogelijk op

Alle winst zal ik doneren via deze actie pagina. Zo kun je zien hoeveel geld al is opgehaald. Zelf via deze pagina geld doneren zonder kaartjes te kopen mag natuurlijk ook!
Kijk voor meer informatie en foto's op mijn Facebook pagina: facebook.com/irmabuwaldaillustraties

Alvast heel erg bedankt namens mij en alle Crohn patiënten!

Afgesloten Je kunt niet meer doneren