€1200,- voor mijn 60e verjaardag

Dit is de actie van Arian Knip
van totaal € 1.200 (100%)

Zolang ik mij kan heugen heb ik een eetprobleem, dit uit zich in gauw vol, hik, braken enz. Uiteindelijk heb ik dan zo'n twee jaar geleden de stoute schoenen aangetrokken en ben het medisch circuit ingegaan. Na vele onderzoeken ben ik nu onder behandeling bij het AMC in Amsterdam, waar men tot de conclusie kwam dat ik achalasie van de slokdarm heb, een zeldzame ziekte waar nog steeds niet zo veel aan te doen is. Men probeert het zo aangenaam mogelijk te maken voor de patiënt. Ik heb tot nu toe 2 oprekkingen ondergaan en het resultaat is toch wel verbeterd, maar ben er nog niet vanaf!

Er wordt veel onderzoek naar gedaan om dit probleem voor mij en mijn lotgenoten op te lossen, dus ik houd de moed erin. Deze onderzoeken kosten veel tijd en geld, vandaar dat ik heb besloten om mijn verjaardags cadeau te doneren aan de Maag lever Darm Stichting.
Aangezien ik afgelopen juni mijn 60 ste verjaardag op grootse wijze heb gevierd, kwamen er veel mensen, die allemaal het nut van mijn actie hebben ingezien, waar ik ze erg dankbaar voor ben.

Afgesloten Je kunt niet meer doneren